2-Faktor

fordi passord ikke er nok

Office 365 To-faktor autentisering

Kun passord er ikke lenger nok for å ivareta dine personlige data, selv når du har et strengt regime hvor du bytter passord regelmessig og har ulike passord for ulike tjenester.

KUN passord er ikke lengre godt nok

To-faktor autentisering bidrar til å beskytte deg ved å gjøre det vanskeligere for andre å logge seg på din Microsoft Konto. Selv om du blir frastjålet passordet, blir hackeren stoppet siden de ikke har tilgang til sikkerhetsinformasjonen din som befinner seg i form av E-post, telefonnummer eller godkjennings App.

To-faktor autentisering er autentisering eller pålogging med mer enn en faktor. Det betyr at i tillegg til brukernavn/passord, kreves det en tilleggsfaktor for å godkjenne påloggingsforsøket som SMS, App etc. Du er vant til å bruke dette allerede i en form gjennom pålogging til bla. nettbanken og Skatteetaten sine sider (BankID, MinID, Buypass).

Close Menu